NOU! - Lucrari in rate cu buletinul!

Proiectare extinderi conducte, bransamente si instalatii utilizare gaze naturale

Proiectul instalatiei de utilizare a gazelor naturale se realizeaza de inginerii nostri in colaborare cu beneficiarul lucrarii, alegandu-se traseul pe care va fi executata instalatia de utilizare a gazelor
 

Detalii
Extinderi conducte, bransamente si instalatii utilizare gaze naturale

Executam orice tip de instalatie, subterana sau supraterana, pentru apartamente, case, sector industrial: hale sau cladiri, dar si pentru institutii publice.
 

Detalii
Verificare si revizie

Efectuam verificari tehnice obligatorii la fiecare 2 ani si revizii tehnice obligatorii la maxim 10 ani pentru asociatii, persoane fizice, juridice si institutii.
 
 

Detalii
Instalatii TERMICE

Oferim servicii de consultanta, proiectare, comercializare, executie si montaj de produse pentru incalzire.
 
 

Detalii

DETECTOARE WIRELESS

DETECTOARE WIRELESS OBLIGATORII CONFORM ORDINULUI ANRE 179/2015 PENTRU ASOCIATII DE PROPRIETARI LA BLOCURI PENTRU APARTAMENTELE CARE NU AU SEPARATIE DE GAZE.
DETECTOARE WIRELESS (FARA FIRE TRASE PRIN APARTAMENT SI NICI GAURI PRIN PERETI)
detectoare wireless
detectoare cu electrovana
DETECTOARE CU ELECTROVANA

Obligativitatea montarii detectoarelor de gaze a aparut in cadrul dispozitiilor normelor tehnice pentru proiectarea, executarea si exploatarea sistemelor de alimentare cu gaze naturale aprobate prin ordinul ANRE nr.179/2015.

Detalii
instalatii gaze
DOCUMENTE UTILE

Documente si informatii necesare in vederea instalatiilor de gaze, verificarilor si reviziilor, instalatiilor termice si proiectarilor.

Detalii
verificare si revizie gaze
PORTOFOLIU

Portofoliul nostru se imbogateste permanent datorita calitatii prestatiei si dorintei beneficiarilor de a obtine cele mai bune servicii in domeniul instalatiilor, iar fidelitatea clientilor este bazata in primul rand pe satisfactia obtinuta in urma prestatiei oferite.
Multumim clientilor pentru increderea acordata!

Detalii

GALERIE